IV. Grappling Gyakorló Verseny - Kecskemét

2011. június 11.-én szombaton ismét Kecskeméten jártunk, immár a mondhatni a hagyományosan megrendezésre kerülő Grapplig Gyakorló Versenyen a Bányai Gimnáziumban.
Résztvevők voltak Budapestről, Ceglédről, Hatvanból, Hódmezővásárhelyről, Kecskemétről, Monorierdőről, Sárospatakról, összesen nyolc dojo-ból.

Fekete Sándor és Halmi Viktor Sensei-ek edzésével kezdődött a nap, ahol a Ju Jitsu-ban is jól használható technikákat tanítottak fél tizenegyig.
A gyakorló verseny ez után kezdődött el, ahol mindenki korosztályának és súlyának megfelelő ellenfelet kapott. Versenynek 14 órára lett vége, jó hangulatban telt, elérte célját a jelenlévők sokat gyakorolhattak és küzdhetek.

Klubunkat 4 versenyző képviselte: Badacsonyi Viktória, Dankó Dominik, Magócsi Márk, Tóth Roland. Nagyon jól és akció dúsan küzdöttek.

Ketten úgy döntöttek, hogy kipróbálják magukat a magasabb korcsoportban is. Így Viki indult a felnőtt női kategóriában, s mindenkit meglepve dobogóra küzdötte magát.
Dominik pedig magasabb korosztályt tetézte, a magasabb súlycsoporttal, ahol bebizonyította, hogy igaz a mondás miszerint "kicsi a bors, de erős" mivel ellenfeleinek nagyon meg kellett küzdeniük a győzelemért.

Ketten is dupláztak!
Badacsonyi Viktória Grappling Gi és Nogi-ben is aranyérmes lett junior kategóriában,
míg a Gi női kategóriában bronzérmet szerzett.

Dankó Dominik
Grappling Gi és Nogi-ben is aranyérmes lett ifjúsági kategóriában,
míg a junior kategóriában a IV. helyezett lett.

Magócsi Márk Grappling Gi junior kategóriában ezüstérmet míg Nogi juniorban bronzérmes lett.

Tóth Roland
Grappling Gi junior kategóriában bronzérmet míg Nogi juniorban ezüstérmes lett.

Gratulálunk a versenyzőknek és a szervezőknek!

A következő gyakorló verseny október 29-én lesz Kecskeméten, ott leszünk.

 
 
Minden jog fenntartva! © Füzesi Péterné - Ifjúsági Jujutsu Kör Alapítója (2009)